Hej alla Fjällhojenvänner!

Mitten av april bjuder på några centimeter nysnö i Sälen och vi är lite slitna säsongsarbetare men vi har ändå en känsla av att våren är på väg. Säsongens sista skidtävlingar är på gång och på restaurangernas uteserveringar görs plats för både musikaliska artister och servering av årets första rosévin. Här på SälenGuiden jobbar vi med att få allt på plats för årets Fjällhoj. Vi märker att trafiken på sidan här och på vår Facebook ökar med temperaturen och vårens intåg hos er ute i landet, roligt! För att boka in er måste ni ringa till bokningen på Högis som svarar dygnet runt, se boxen med info här till höger.

Årets Fjällhoj ligger 31 juli till 3 augusti, alltså söndag - onsdag med möjlighet att komma redan på lördagen till specialpris. Boendet är på Högis i hotellstandard med halvpension, frukost och gemensam middag som vanligt. Vi håller fast vid våra värdeord, kul, bekvämt och gott så mat och dryck liksom samvaron med alla andra Fjällhojare är prioriterat.
Vi jobbar också på att ta fram ett program som aktiverar oss lite. Den roliga och uppskattade cruisingtouren med lunch över fjället finns kvar. Musikquiz med MC-orienterade låtar och frågor, öl- och vinprovning mm finns på önskelistan. Dessutom kommer Rebecca från Kings Road Tatoo för er som vill tagga er!
Måndag kväll är det stor konsert ute i backen med etablerad svensk artist. Det är en mogen, mc-åkande man som gjort mycket rock´n roll under sin karriär, Jerry Williams! Vi får bra pris på biljetterna och det är definitivt värt att vara med i. Trevlig stämning, mycket folk, barer och mat ute, riktig sommarkänsla utlovas!

Bokningsguide, priser och mer information kommer här efterhand.

Vi ser fram emot att träffa er,
så gasa lugnt,

mvh Maggie & Peter

fb

Här på FB kan du se vad som händer och kommentera egna, andras och våra inlägg.

 

film


Fjällhojen 2016

Konsert i Högisbacken med

Jerry Williams

Bildspel

Titta på alla bilder från Fjällhojen. Länkar finns uppe i menyraden under bildspel.

kingsroad tattoo

Rebecca från Kingsroad Tattoo kommer kolla in deras hemsida>>fb

Fjällhojen

Stenheden 20
780 67 Sälen
Tel 0280-20616
info@salenguiden.se