Snart dags för Fjällhojen 2016!

Då har vi kommit igång fint med sommarsäsongen i Sälenfjällen! Midsommarfirandet gick som en dans om man får vara lustig, fint väder och så klart mycket folk här i Dalarna. Det är mycket cykel, vandring och fiske på agendan och många aktörer förbereder sig för O-Ringen som är på väg hit.

Vi förbereder oss för sommarens mc-träff Fjällhojen 2016. Täta träffar med personalen på Högis, bokningen, köksmästaren och nöjeschefen. Vi ser fram emot crusingturen över fjället med lunch på Sixten Jernbergs muséum på måndagen innan konserten i backen med Jerka Williams, för att inte tala om kvällens grillbuffé! Glöm inte att beställa din biljett till konserten vid bokningen av Fjällhojen, den ligger utanför paketet men vi har lite bättre pris.

Musikquiz med lite 50-60-talsorienterade låtar och frågor tillsammans med Bucket List, finns på to-do-listan. Två lotterier blir det i år, ett manligt och ett kvinnligt, dvs priserna är manliga eller kvinnliga. Det är som vanligt vårt lokala Jofama som sponsrar med fina priser på både herr- och damsidan.

Dessutom kommer Rebecca från Kings Road Tatoo för er som vill tagga er! Hon är specialist på detaljerade tatueringar, nästan som fotografier. Det finns pärmar med inspiration hos henne i ”verkstaden” på våning två i hotellet.

Vi ser fram emot att träffa er,
så gasa lugnt,

mvh Maggie & Peter

fb

Här på FB kan du se vad som händer och kommentera egna, andras och våra inlägg.

 

film


Fjällhojen 2016

Konsert i Högisbacken med

Jerry Williams

Bildspel

Titta på alla bilder från Fjällhojen. Länkar finns uppe i menyraden under bildspel.

kingsroad tattoo

Rebecca från Kingsroad Tattoo kommer kolla in deras hemsida>>fb

Fjällhojen

Stenheden 20
780 67 Sälen
Tel 0280-20616
info@salenguiden.se