Snart dags för Fjällhojen 2017!

Under tiden kan du titta på bilderna från 2016 >>

Hallå där ute alla gamla Fjällhojenvänner! Under hösten hade vi kommit fram till att Fjällhojens MC-möte hade gjort sitt efter nio år här i Sälen och att det var dags att sluta på topp. Sen satt vi här och tittade på alla bilder av er och kom fram till att "men dom är så himla trevliga, roliga och glada allihop" så vi måste ju bara fortsätta eftersom vi annars kommer att sakna er.
I sommar blir det ett reunion för alla er som kan och vill på solen och vindarnas ö, Öland! Boka upp datumet 24-27 augusti, när sensommaren är som bäst, havet fortfarande är varmt och vi har ljumma fartvindar på crusingen. Vi har bokat upp stugor på Böda för ca 150 personer och det ingår frukost och middag som vanligt. Under våren och sommaren jobbar vi med programmet, maten och crusingalternativen men glädjer oss mest åt att vi faktiskt får träffa de flesta av er igen trotts allt.
I februari kommer det en direktlänk till bokningen här, fram tills dess vi kan ta emot förhandsbokningar om ni vill. Priset kommer att ligga på ca 2 500 kr som tidigare, mer information kommer.

mvh Maggie & Peter

 

film


Fjällhojen 2016

Konsert i Högisbacken med

Jerry Williams

Bildspel

Titta på alla bilder från Fjällhojen. Länkar finns uppe i menyraden under bildspel.

fb


Här på FB kan du se vad som händer och kommentera egna, andras och våra inlägg.


Fjällhojen

Stenheden 20
780 67 Sälen
Tel 0280-20616
info@salenguiden.se