sälenguidenwebbannonser84
 

Bygga & renovera

I Sälen finns det många fridtidsfastigheter och dessutom boende i stugor, hotell, vandrarhem och pensionat. Under den här rubriken hittar du kontakter till hantverkare av olika slag, till byggmarknader, möbelvaruhus och kommersiellt boende.

Fjällpumpen

Fjällpumpen AB är ett företag som är verksam i Sälen och de har många bra tips på hur du kan sänka din uppvärmningskostnad. En av de värmepumpar som de installerar är Sverigepumpen, en pump från Panasonic. Det är en luftvärmepump som hämtar energi från utomhusluften och sprider den inomhus. Effekten på Sverigepumpen sägs vara för varje kw in så ger den 4,2 till 5,2 ut.

Företaget Fjällpumpen hjälper även gärna till att installera en luft-vatten-värmepump. Hämtar energi från utomhusluften och använder den till att värma upp ett vattenburet värmesystem. Används då till att värma upp radiatorer och tappvatten.

Bland de mest miljövänliga uppvärmningsmetoderna hör solfångare. Om du tycker att detta låter spännande och din fastighet finns i Sälen trakten ska du inte tveka att kontakta Fjällpumpen AB. Även om din villa befinner utan för dessa gränser så tycker far och son Jansson att du kan kontakta dem. Dessa personer är de som driver detta familjeföretag.

Fjällpumpen Heat
Högstrand 805
780 67 Sälen
Tele 0735 - 28 28 89

byggojarnbanner
 

 

Simonssonsrorbanner