sälenguidenwebbannonser84
 

Bygga & renovera

I Sälen finns det många fridtidsfastigheter och dessutom boende i stugor, hotell, vandrarhem och pensionat. Under den här rubriken hittar du kontakter till hantverkare av olika slag, till byggmarknader, möbelvaruhus och kommersiellt boende.

Installationsgruppen

Med neutrala färger och möbler i trä, kan du krydda badrummet med praktiska, vackra saker och färgstark frotté i olika uppsättningar utan att det skär sig. Byt gärna färgskala på frottén emellanåt och skifta mellan lugna och kraftfulla färger, så får badrummet ny karaktär direkt. Dekorera gärna även med gröna växter och personliga saker med koppling till vatten, till exempel snäckor, stenar, ett par bitar drivved och andra strandfynd från semestern.

Hos oss hittar du många snygga och funktionella badrumstillbehör till stora och små badrum. En tvåldispenser med skumpump som sparar tvål, hyllor, handdukstorkar och småprylar i trä, färgglad plast, krom eller rostfritt. Eller ett färgstarkt duschdraperi som får hela badrummet att lysa som en solig sommardag.

 

Installationsgruppen
Handelshuset
780 67 Sälen
Tel 0280-207 75
Tel 0280-130 75
salen@bad-varme.se

byggojarnbanner
 

 

Simonssonsrorbanner