sälenguidenwebbannonser32
 

Mat & Nöje

I Sälen finns det ett stort urval av restauranger och nöjeslokaler. Vi vågar nog påstå att alla hittar sitt lilla smultronställe här, vare sig du är ute med familjen eller kompisgänget så finns det något för alla. Du hittar de flesta här...

Olarsgården

Olarsgården är ett fyrstjärnigt familjeägt hotell som ligger på fjället i Sälen, bara ett stenkast från Sälfjällstorget och skidbackarna. Här finner du en oas med plats för återhämtning eller full fart oavsett tid på året.
Hos oss kan du hämta kraft inför morgondagens aktiviteter i naturen, tillfredsställa alla dina sinnen i vår välrenommerade restaurang eller slappna av i det gemensamma "vardagsrummet" framför den sprakande brasan med magisk utsikt. Här vill vi att du ska känna dig som hemma. Vi har totalt 20 rum, allt från mindre dubbelrum till stora familjerum i etage. Gemensam bastu finns.
Olarsgårdens historia sträcker sig tillbaka till 40-talet då det byggdes och gick då under namnet Olarsängens Pensionat.
Bakom varje framgångsrik man står en stark kvinna. I sommar tar Elin Gaustad klivet fram i Jonas i Sälens värld när hon tar över driften av anrika Olarsgården.
Vi som känner Jonas i Sälen från insidan, vet och känner till Jonas kvaliteter, entreprenörskapet, drivet, engagemanget för bygden, engagemanget för service och intresset för det genuina. Passionen för allt från ett långkok på högrev, goda viner, veterantraktorer, timmerhus, träkubb och pärt. Elin har verkat utan att synas så mycket utåt, som tillför god smak och värme i allt från färg, detaljer och design, som får helheten och ekvationen att gå jämt ut på slutet.
Olarsgården har en given plats i Sälens växande utbud, med tradition och ett gott renommé. Elin, inte Jonas, tar nu uppgiften att förvalta, förädla och utveckla Olarsgården.
Välkommen till Olarsgården alla gamla och nya gäster, alla Jonas i Sälens vänner.

Olarsgården
Olarsvägen 21
780 67 Sälen

webbadress

Olarsgården >>

lammet

 

 
bannerbugelhof

 

 
ahlenbanner

 

 
lindvallen restauranger