sälenguidenwebbannonser-4
 

Service

Sälen är en liten ort men här finns nästan "allting" som du kan behöva i serviceväg när du är gäst hos oss. Ibland en taxi nästa gång kanske en medmänniska i kyrkan, en bröllopsfotograf, en frisör eller läkarvård. Allt det och lite till hittar du här i avdelningen "Service".

Smådjurs praktik

Nordvärmlands Smådjurspraktik AB är ett företag som arbetar med djursjukvård och förebyggande djurvård ur perspektivet att alltid sätta djurets bästa i centrum. Företaget har varit verksamt sedan 1991. De djur vi behandlar är hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur så som smågnagare, fåglar och reptiler.

Vi saluför högkvalitativt foder anpassat både för det friska djurets behov och foder anpassade som en del i behandlingen av olika sjukdomar. Vår butik tillhandahåller även andra djurtillbehör.

Våra patienter kommer från hela Norra Värmland inklusive Fryksdalen, även från Västvärmland samt stora delar av Dalarna. På vår filial i Råda servar vi Östra Värmland och delar av Klarälvdalen. Vi har även mycket långväga patienter och alla är självklart välkomna!

 

Nordvärmlands
Smådjurspraktik AB

Vasserudsvägen 4
685 93 Torsby
Tel 0560-144 22

Filial: Malung
Rommarheden,
fd Rommarhedens motorForsvägen 155
782 35 MALUNG
Tel 070-3264043